The Nome daily nugget
https://www.loc.gov/resource/sn87062014/1934-12-31/ed-1/?sp=7
In contextEn contexto
More on OtherMás sobre Otros
- The Washington times · February 7, 19357 de febrero de 1935
- The times-news · February 22, 193522 de febrero de 1935
- St. Croix avis · March 6, 19356 de marzo de 1935
From the original pageDe la página original
This page carries the passage as it was found on the newspaper page, copied with its reading errors and all. The article's fuller presentation is still to come; the original page is linked above.Esta página lleva el pasaje tal como se encontró en la página del periódico, copiado con sus errores de lectura y todo. La presentación completa del artículo aún está por venir; la página original está enlazada arriba.
pearls against their background of
plant down, are laid by most spe
cies whose nesting habits- are
known. Occasionally' one egg con
stitutes a set, and rarely three.
Though large In comparison to the
size of the parent, In the case of
the smaller hummers, the eggs are
very tiny. 'I*fiosevOf the vervain
hummer of Haiti, a species that Is
barely larger thnn the smallest spe
cies known, measure less than half
an Inch long by one-tliird of an
inch In diameter.
Eat Nectar and Insects.
That humming birds fed on the
nectar of flowers Is universally
known, but the part that nectar
plays In their diet Is not so great
as Is popularly believed, since
large numbers of tiny flies, bees,
be&tles, and other Insects, as well
as spiders, are captured In the flow
er corollas.
These tiny birds are hungry for
meat as well ns for sweets. The
stomnehs of the various species
that have been examined to learn
something of their food have been
filled with fragments of insects and
spiders. After the nutriment has
been extracted from these, the in
digestible parts are formed Into
tiny pellets that are regurgitated
to empty the stomach for another
meal.
some Rinas or nummers, particu
larly forest-inhabiting forms, pay
little attention to blossoms, but
spend much of their time In glean
ing over the moss-covered bark of
the trees of their forest haunt
searching for animal food. Others
have been seen feeding on tiny
gnats gathered in whirling clouds
In the air. The hummers hang with
rapidly vibrating wings, seizing the
minute Insects one by one In flight
How to cite this articleCómo citar este artículo
The Nome daily nugget. (1934). Nome, Alaska, 1934-12-31. Haiti in the American Press. Library of Congress, Chronicling America: https://www.loc.gov/resource/sn87062014/1934-12-31/ed-1/?sp=7
ReferencesReferencias
Library of Congress, Chronicling America: The Nome daily nugget, 1934-12-31.
Send an observationEnviar una observación
Does this article connect with your family, your town, or something you know? Did we get something wrong? Write to us. Observations go to the editor's inbox and are read by a person.¿Este artículo conecta con su familia, su pueblo o algo que usted conoce? ¿Nos equivocamos en algo? Escríbanos. Las observaciones llegan al buzón del editor y las lee una persona.
Send observationEnviar observación